KP Overkappingen, Schuren en Tiny Houses

Voor het verfraaien van uw tuin of woning met een overkapping bent u bij KP Timmerwerken aan het juiste adres. Wij hebben de afgelopen 10 jaar al honderden overkappingen mogen realiseren voor klanten. Wij zijn dé specialist op dit gebied. Met name wanneer het om maatwerk gaat, zoals een hoek die uit de haak loopt of een rond dak, weet men ons te vinden. Wij denken ook graag met u mee! U kunt bij ons kiezen voor een instapmodel of voor een heel exclusief model gaan. Zo kunt u bij ons voor diverse opties kiezen zoals bijvoorbeeld: een houten vloer, glaswand, lichtkoepel, lichtstraat, dubbelzijdige wandbekleding en isolatie. Ook bij het grondwerk en straatwerk kunnen wij u ontzorgen. Wij werken hiervoor o.a. nauw samen met Elferink Tuin en Licht grondwerk uit Aalten, die dezelfde kwaliteitsstandaard als ons hanteert.

Onze daken worden standaard voorzien van professionele bitumen dakbedekking aangebracht door een dakdekkersbedrijf met 10 jaar garantie. Wij vinden het belangrijk dat onze partners dezelfde hoogwaardige kwaliteit nastreven. De platte daken worden om deze reden dan ook standaard niet met EPDM bekleed, zoals je ziet bij budget tuinhuisjes (90% van de markt).

Wij werken vanuit onze eigen voorraad, hierdoor kunnen wij overkappingen tegen een messcherpe prijs aanbieden. Zelf plaatsen? Bestel dan een overkapping als Doe Het Zelf pakket of als bouwpakket, het gehele jaar door binnen enkele werkdagen al vanuit onze eigen voorraad leverbaar !

KP Timmerwerken kan zich goed voorstellen dat de prijs van een schutting of hekwerk doorslaggevend kan zijn. Het is fijn om vooraf een indicatie te hebben van wat het kostenplaatje ongeveer kan zijn. Bekijk onze prijslijst, of vraag een offerte aan.

© Copyright - KP Timmerwerken