KP Overkappingen en Schuren

Voor het verfraaien van uw tuin of woning met een overkapping bent u bij KP Timmerwerken aan het juiste adres. Wij hebben al honderden overkappingen mogen realiseren voor klanten, waardoor wij specialistische kennis hebben opgedaan. Wij denken ook graag met u mee! Zo kunt u bij ons voor diverse opties kiezen zoals bijvoorbeeld: een houten vloer, glaswand, lichtkoepel, lichtstraat, dubbelzijdige wandbekleding en isolatie. Ook bij het grondwerk en straatwerk kunnen wij u ontzorgen. Wij werken hiervoor o.a. nauw samen met Jordy Elferink Tuin en Licht grondwerk uit Aalten, die dezelfde kwaliteitsstandaard als ons hanteert.

Onze daken worden bekleed door een professionele dakdekker met jarenlange ervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze partners dezelfde hoogwaardige kwaliteit nastreven. De platte daken worden om deze reden dan ook standaard niet met EPDM bekleed, zoals je ziet bij budget tuinhuisjes (90% van de markt). Onze dakdekker werkt standaard met degelijke bitumen dakbedekking, met 20 jaar garantie op het bitumen én 10 jaar op de montage. Wij werken uit onze eigen voorraad, hierdoor kunnen wij overkappingen tegen een messcherpe prijs aanbieden. Zelf plaatsen? Bestel dan een overkapping als Doe Het Zelf pakket of als bouwpakket, het gehele jaar door binnen enkele werkdagen al vanuit onze eigen voorraad leverbaar !

KP Timmerwerken kan zich goed voorstellen dat de prijs van een schutting of hekwerk doorslaggevend kan zijn. Het is fijn om vooraf een indicatie te hebben van wat het kostenplaatje ongeveer kan zijn. Bekijk onze prijslijst, of vraag een offerte aan.

© Copyright - KP Timmerwerken