KP Schuttingen en hekwerken

Wij werken vanuit onze eigen voorraad tuinafscheidingen en tuinhout. Hierdoor kunnen wij u een scherpe prijs garanderen. Bij ons is alles mogelijk! Wij kunnen de montage voor u verzorgen, maar kunnen u ook het materiaal leveren vanaf €25 per levering. Wij hebben alle benodigde bouwmaterialen standaard op voorraad liggen, denk hierbij aan: tuinschermen, tuindeuren, betonplaten, betonpalen en schuttingplanken. Uiteraard kan het materiaal ook afgehaald worden bij ons magazijn in Gaanderen. Bijna elk systeem schutting kunnen wij plaatsen, het is helemaal aan u! Aan de hand van een foto of schets via de mail of WhatsApp komen we altijd tot een mooie oplossing voor uw tuin. Populaire tuinafscheidingen op dit moment zijn de betonsystemen, traditionele houten schuttingen, schuttingen voorzien van latten of potdekselwerk. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de oneindige mogelijkheden te door te spreken, zoals: gebruik van grindschermen, toepassing van diverse houtsoorten, verticale of horizontale wandbekleding, dubbele tuindeuren.

Wat we ook steeds vaker zien zijn de Hillfence tuinafschedingen. Deze hekken zijn uitermate geschikt om te laten begroeien en gaan zo helemaal op in de tuin. Ook zijn deze hekken zeer geschikt om als dierenomheining toe te passen. Alle Hillfence producten zijn in dennengroen en diepzwarte kleur verkrijgbaar. Bij dit systeem zijn ook zeer degelijke poorten verkrijgbaar tot 3 meter breedte, voorzien van cilinderslot. Hillhout geeft op de hekken en poorten 10 jaar garantie op de coating. Wist u dat wij ook houten landelijke omheiningen plaatsen tegen zeer scherpe prijzen?!

KP Timmerwerken kan zich goed voorstellen dat de prijs van een schutting of hekwerk doorslaggevend kan zijn. Het is fijn om vooraf een indicatie te hebben van wat het kostenplaatje ongeveer kan zijn. Bekijk onze prijslijst, of vraag een offerte aan.

© Copyright - KP Timmerwerken